Kotipizzassa kaikki tähtää herkulliseen makunautintoon ja siihen, että ruokaa voi syödä hyvällä omalla tunnolla. Ruokalistalla on runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Olemme varmoja raaka-aineiden tuoreudesta ja laadusta, koska tunnemme tarjoilemamme ruuan alkuperän – lähes 65 % käyttämistämme raaka-aineista on kotimaisia. Vuonna 2017 meistä tuli koko maailman ensimmäinen pizzaketju, joka sai käyttöönsä arvostetun MSC-sertifikaatin osoituksena siitä, että käytämme ainoastaan vastuullisesti pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita. Huomioimme myös sosiaalisen vastuun raaka-aineidemme tuotannossa. Esimerkiksi ananaksemme tulee indonesialaiselta Great Giant Pineapple -plantaasilta, jonka työntekijöille ja heidän perheilleen tarjotaan turvalliset työolot ja koulutusmahdollisuuksia. Teemme Indonesiassa yhteistyötä Plan International -järjestön kanssa.

Panostus raaka-aineiden vastuullisuuteen on yhteistyötä, jossa me ja tavarantoimittajamme kannustamme toisiamme entistä parempiin valintoihin. Samalla pyrimme lisäämään kuluttajien tietoisuutta vastuullisuuden tärkeydestä. Voit myös luottaa siihen, että raaka-aineemme ovat puhtaita ja turvallisia syödä. Valvomme ja mittaamme raaka-aineiden laatua ravintoloissa tarkoin, jotta voit ruokailla meillä luottavaisin mielin. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on meille kunnia-asia.

Kotipizza