Suuris fav

Suuris tarjoaa alueen asukkaille lähipalvelut ja yhteisen kohtaamispaikan. Läheltäsi Suuriksen kauppakeskuksesta löytyy laadukas päivittäistavarakauppa vaativallekin kotikokille sekä monipuolisia palveluita viihtymiseen ja aktiiviseen vapaa-aikaan.

1krs: 3000 neliön K-Supermarketin myymälä, Postin pakettiautomaatti, Kotipizza sekä street food -ruokaan erikoistunut Happy Days Bar Grill. Suuriksen laadukkaiden lähipalveluiden mainiota tarjontaa täydentää arkea helpottava 24 Pesula.

2krs: Viihtyisä oluthuone Vaappuva Ankka ja Ankan karaoke sekä keväällä 2024 aukeava uusi upea Fitness24Seven -kuntosali.

Liikekeskuksen vieressä on Suuriksen oma pysäköintialue autoileville asiakkaille. Pysäköinti on maksutonta 3 tunnin ajan pysäköintikiekolla. Tervetuloa kävellen, pyöräillen, bussilla tai autoillen!

Kiinteistöpäällikkö
Jari Valkeapää
jari.valkeapaa@retta.fi

Etsitkö liiketilaa?
Ota yhteyttä
toimitilat@s-pankki.fi
+358 40 516 7459

Kauppakeskus Suuris on sertifioitu tunnetulla Breeam sertifikaatilla. Myönnetty rakennusaikainen Breeam sertifikaatti on Very Good tasoa.

BREEAM (Buílding Research Establishment Environmental Assessment Method) on maailmanjohtava ja yksi laajimmin rakennusten arviointiin käytetyistä ympäristöarviointijärjestelmistä.